top of page

Over ons

Molte Mani “vele handen maken het werk lichter”, uw klus- en renovatiepartner sinds meer dan 20 jaar.

Met ons team zijn we ondertussen meer dan 20 jaar actief op vlak van de renovatie van woningen en bedrijfsgebouwen, maar ook op vlak van het technisch beheer en uitvoeren van de nodige onderhoud en reparatiewerken.

Wij renoveren uw woning, doen kleine of grotere klussen en verbouwingen. Gaande van gyproc, binnen- en buitenbepleistering, elektriciteit, sanitair, schilderwerken, dakwerken,  tot een totaalrenovatie en onderhoud.

Kortom, u kan ons vragen om één specifieke opdracht uit te voeren, maar eveneens om de totaal renovatie op ons te nemen.

Daarnaast denken we mee na over de inrichting van uw huis of kantoorgebouw.

Kortom heel wat puzzelstukken die met de nodige precisie en vakkennis door onze vakmensen worden verricht.

Onze vakmensen zijn goed opgeleid en hebben een focus op kwaliteit en veiligheid.

 

Omdat een probleem niet enkel overdag of binnen de kantooruren valt, voorzien wij een wachtdienst 24u/24u die ervoor zorgt dat een klein probleem niet uitgroeit tot een crisis.

Het zit soms in kleine, spontane zaken zoals een smsjes sturen wanneer je langskomt, proper werken, materialen opruimen, goede afspraken maken met buren en andere leveranciers.

Ons doel: uw project binnen de beperkingen van budget, tijd en middelen ondersteunen. En hierbij op een zeer transparante manier te werken.

bottom of page